Home | Contact

Adembescherming voor de BHV

Een opleiding voor bedrijfshulpverleners met een gidsfunctie en/of reddingsfunctie waarbij het gebruik van adembescherming nodig is. Dat is onder meer het geval bij het werken in cellengebouwen of in een omgeving met gevaarlijke stoffen. Denk hierbij aan gerechtsgebouwen, politiebureaus, huizen van bewaring, TBS-, jeugd- en rijkswerkinrichtingen, militaire strafgevangenis, psychiatrische ziekenhuizen, industriegebouwen.

Gelden er toelatingseisen?

De cursist dient minimaal in het bezit te zijn van het diploma Basisopleiding Bedrijfshulpverlener en van een bewijs van medische keuring.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding biedt een combinatie van theorie en praktijk met als doel de bedrijfshulpverlener veilig en verantwoord te laten optreden met adembescherming. Zowel de technieken en richtlijnen voor het gebruik van adembescherming, als de procedures bij het redden en gidsen worden getraind.

Hoe lang duurt de opleiding?
De opleiding bedraagt zes dagdelen, waarin het accent op de praktijk ligt. De kosten voor een opleiding Adembescherming voor de BHV bedragen € 290,- (exclusief BTW). Dit is inclusief examen. Wilt u meer weten over onze BHV-opleidingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact

Adres: Emmalaan 9

  7822 JA Emmen

Telefoon: 0591-641021

Mobiel: 06-55836082

Fax: 0591-653222

E-mail: info@opleidingenbhv.nl