Home | Contact

AED Training

Wilt u een AED training volgen? (Automatische Externe Defibrillator)

De AED is een apparaat dat bij hartritmestoornissen gecontroleerde stroomschokken af geeft om te zorgen het hartritme weer op gang komt. Met een AED kan een (bedrijfs-)hulpverlener mensenlevens redden. Wel is goed gebruik hierbij van belang. Wilt u leren om de AED te gebruiken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen klantgerichte opleidingen die we indien gewenst aanpassen aan de aard van uw bedrijf.

Trainingsprogramma

Bij de AED training worden de volgende onderdelen behandeld:

  • werking van de AED
  • benadering van het slachtoffer
  • bediening van de AED
  • bijzondere omstandigheden
  • het onderhoud

Toelatingseisen

De AED training is een aanvullende module voor deelnemers die al kunnen reanimeren. De deelnemer dient een opleiding reanimeren succesvol te hebben afgerond. Ook een opleiding EHBO of BHV, waarbij reanimatie onderdeel van de opleiding is, voldoet.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van het examen ontvangen de deelnemers een certificaat van het NIBHV (Nederlands instituut voor bedrijfshulpverlening).

Duur en locatie

De AED training duurt één dagdeel. Dit is inclusief het examen. Wij bieden de mogelijkheid om de training op locatie te volgen.

Kosten

De kosten voor de AED training bedragen € 60,- (ex BTW) per persoon. Bij dit bedrag zijn het examen en het certificaat inbegrepen.

Interesse in onze AED training?

Wilt u meer weten over onze AED training? Neem dan contact op via ons contactformulier of mail naar info@opleidingenbhv.nl.

Contact

Adres: Emmalaan 9

  7822 JA Emmen

Telefoon: 0591-641021

Mobiel: 06-55836082

Fax: 0591-653222

E-mail: info@opleidingenbhv.nl