Home | Contact

Herhalingscursus BHV+EHBO+AED (groot BHV)

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor BHV-ers die naast hun BHV-diploma ook hun EHBO-diploma in stand willen houden.

Waarom herhalingscursus?

De Arbo-wet verplicht de werkgever ervoor te zorgen dat de bedrijfshulpverlener te allen tijde adequaat zijn taken kan uitvoeren. Dit betekent dat de BHV’er zijn kennis en vaardigheden door oefening en/of andere activiteiten op peil moet houden. Werkgevers kunnen door bedrijfshulpverleners jaarlijks een herhalingscertificaat te laten behalen, aantonen te voldoen aan de basisverplichting.

Examen herhaling

Tijdens de herhalingsbijeenkomst wordt getoetst of de kandidaat nog steeds aan de wettelijke eisen voldoet en de voorgeschreven verrichtingen nog beheerst. Het examen bestaat in alle gevallen alleen uit een praktijkdeel, géén theoriedeel. Bij een voldoende beoordeling vindt verlenging van het diploma BHV van het NIBHV en het diploma EHBO van het Oranje Kruis plaats.

Meer informatie

De herhaling groot BHV duurt ten minste zestien uur waarvan 12 uur Eerste Hulp en 4 uur Brand & Ontruiming. De cursustijd kan op twee verschillende manieren ingedeeld worden bijvoorbeeld in twee hele dagen of in vier halve dagen. De kosten voor een ‘in company’ herhalingscursus groot BHV bedragen € 240,– p.p.(exclusief BTW). Dit is inclusief examen. Wilt u meer weten over onze groot BHV opleiding? Neem dan contact met ons op.

Contact

Adres: Emmalaan 9

  7822 JA Emmen

Telefoon: 0591-641021

Mobiel: 06-55836082

Fax: 0591-653222

E-mail: info@opleidingenbhv.nl